Specialiștii PLASTAL la expoziția internațională Fensterbau Frontale

În perioada de pe 16 pînă pe 19 martie specialiștii companiei PLASTAL au vizitat expoziția internațională în domeiul construcțiilor de fațadă și ferestrelor Fensterbau Frontale in orașul Nurnberg (Germania).

Unul dintre participanții cheie ale expoziției a fost compania REHAU, care a oferit vizitatorilor un rînd de produse noi unice și viziunea proprie asupra dezvoltării în continuare a industriei.

«REHAU. ALL INCLUSIVE» anume cu acest motto compania a prezentat anul acesta soluțiile pentru crearea construcțiilor fiabile și de renovare, precum și un pachet de servicii exclusiv pentru profesioniști din domeniului businesului de ferestre.

Anul acesta compania a avut un stand de lux cu două nivele. O mare parte au ocupat exponatele și o nouă arie de prezentare intr-un atracțion de format 4D, care simulează zborul în avion. În timpul unei călătorii interactive pentru toți pasagerii a fost prezentat un film despre compania REHAU în două limbi: engleză și germană. Fiecare 20 de minute la infotecă se distribuiau bilete, iar angajații companiei în formă ce amintește costumul de stewardesă, invitau vizitatorii expoziției la acest «zbor», se efectua înregistrarea, aterizarea și verificarea permiselor de îmbarcare. Unii vizitatori care cunoșteau bine produsele REHAU au văzut chiar și aici o referință direct la profilul GENEO, care se folosește în tehnologia industriei aviatice.

Participarea companiei REHAU la expoziție ca producător lider de sisteme de profile din PVC a surprins și a bucurat vizitatorii expoziției. Fereastră care cîntă, fereastră cu ventilare, «ușă inteligentă» – astfel de soluții inovatoare au condus parada produselor de marcă germană.

Este demn de remarcat două teme majore, care au stat în cadrul expunerii REHAU:

Un set complet de culori în toate profilele: vopsite, laminate și cu placă de aluminiu.  Abordarea ALL INCLUSIVE permite de a oferi clienților un număr nelimitat de culori.

De asemenea, specialiștii noștri au vizitat standurile și la alte companii, printre care au fost SIEGENIA și HOPPE.

Expoziția FENSTERBAU FRONTALE  2016 a demonstrat încă odată că REHAU are soluții pentru fiecare gust și oriecare buget.

Acest articol a fost publicat în Noutăți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *