Compania PLASTAL la expoziția MOLDCONSTRUCT 2016

În perioada de pe 16 pînă pe 19 martie a avut loc expoziția internațională specializată MOLDCONSTRUCT 2016, care este cea mai răspândită în domeniul tehnologiilor în construcții, materiale, echipamente si utilaje.

Anul acesta am venit cu produse noi, cum ar fi: feronerie de design, sistem de profil SYNEGO, sistem de uși culisante cu ridicata HS Porta cu placă de aluminiu.

Exclusiv pentru ușile de intrare GENEO de culoare albă, puteți să obțineți bălămale ascunse – un avantaj al creativității de design.

Sistemul de profil SYNEGO – înseamnă confort, liniște și siguranță. Adîncimea constructivă: 80 mm. Număr de camere: 6/7. Suprafață HDF (High Definition Finishing). Varietatea formelor și culorilor, posibilitatea decorării cu placă de aluminiu.

Cu sistemul de uși culisante cu ridicare în plan paralel GENEO datorită materialului Hightech RAU-FIPRO, obțineți valori superioare de termoizolare fără a face rabat la aspect sau la alte avantaje ca: protecția antiefracție, izolarea fonică și confort.

O atenție specială a vizitatorilor a atras standul cu designul său original. Creativitatea de design a standului a fost marcată și de organizatorii expoziției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *