Soluții pentru siguranța copiilor și a întregii familii

Siguranță pentru întreaga familie!

Grija pentru siguranța copiilor este dublă atunci când sunt lăsați fără supraveghere. Cred că de multe ori ai fost în situația când  copiii tăi au rămas singuri în camera lor, sau la balcon, fiind însă conștient că îi poate trece prin cap să se urce pe fereastră pentru a vedea ce este afară.

Acum poți scăpa de toate aceste griji montând unul din sistemele noastre de siguranță pentru copii pe ferestrele și ușile  tale.  La moment putem monta două sisteme de siguranță termopane pentru tâmplăria cu geam termopan:

Mânerul cu cheie ce se poate monta pe orice ușă sau fereastră termopan din PVC nouă sau montată deja. Mânerul se poate bloca în pozitia închis sau oscilobatant și se poate debloca numai cu folosirea cheiei.

Mânerul Hamburg la fel se poate monta pe orice ușă sau fereastră termopan din PVC nouă sau montată deja. Mânerele cu mecansim SecuForte funcționează doar din interior și necesită ceva efort pentru a le deschide, un copil mic nu va reuși singur.

Sticla triplex este o sticlă cu o transmisie luminoasă deosebit de durabilă, fiind denumită și laminată. La fabricarea triplelor se obțin triple de umplere și triplex de film. Geamurile „triplex“ nu pot fi sparse cu mingea. În plus, un film special, lipit între foile de sticlă, reține cioburile. Copilul tău nu se va răni, chiar dacă se va întâmpla să spargă fereastra.

Acest articol a fost publicat în Noutăți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *