De ce este importantă feroneria în construcțiile PVC?

Importanța feroneriei în construcțiile PVC

Feroneria este o componentă foarte importantă atunci când vorbim de construcţia ferestrelor din PVC. Fără feronerie geamul ar fi nefuncțional și n-ar avea acele calități unice, care sunt posibile datorită componenetelor care îl alcătuiesc. De calitatea feroneriei depinde cât de ferm se cuplează cerceveaua cu rama și securitatea încăperii. O feronerie de calitate slabă va micșora durata de viață a geamului, de aceea este important ca întregul mecanism să funcționeze.

În construcția ferestrelor PVC, noi folosim doar feronerie SIEGENIA.

Feroneria SIEGENIA este recunoscută pentru robustețea ei. Prin comparație cu alte feronerii, la echipări echivalente, cu aceleași elemente, feroneria SIEGENIA este mai grea, cântărind cu 15% mai mult decât orice feronerie. SIEGENIA poate echipa ferestre cu o greutate maximă a canatului de până la 130 de kg.

Echiparea ferestrelor și a ușilor se poate face cu varianta clasică, unde punctele de închidere au bolțuri excentrice, reglabile (+/1 mm), sau cu varianta de siguranță, unde punctele de închidere sunt cu cap-ciupercă, plăcuțele corespunzătoare fiind și ele de siguranță.

Ridicătorul de cercevea (colțarul cu role) este parte integrată a colțarului inferior, iar cele două role integrate permit colțarului să se așeze ideal pe plăcuța de oscilobatare, preluând greutatea ferestrei. Acest sistem este mai fiabil decât sistemul folosit de ceilalți concurenți de pe piață.

Eficiență și inovație, acestea sunt atributele care descriu cel mai bine familia SIEGENIA. Sistemele inovatoare continuă să impresioneze cu estetică modernă, funcționalitate ridicată și confort.

SIEGENIA – Calitate și durabilitate pentru ferestre moderne

Acest articol a fost publicat în Noutăți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *