Premii la concursul obiectelor REHAU 2015

Stimați colegi, parteneri, clienți și prieteni! Astăzi, în prima zi de iarnă, avem placerea de a anunta vestea cea bună!

Pe data de 30 noiembrie la Kiev a avut loc Ședința anuală a partenerilor REHAU. În timpul evenimentulu în mod tradițional a avut loc concursul anual ”A cel mai bun obiect”, executat cu ferestre și sisteme de fațadă REHAU, între parteneri. Compania Plastal sa reprezentat cu două obiecte unice.

În fiecare an, suntem martorii unor astfel de soluții creative în timpul competiției REHAU  „A cel mai bun obiect a anului.”

Prioritate sa acordat la obiecte în arhitectura cărora este integrat în mod ideal ferestre și construcții translucide realizate cu sisteme de profil REHAU.

Inițial concursul a fost conceput ca un concurs de obiecte, dar apoi sa dovedit că este necesar să se acorde atenția nu numai la semnificația obiectelor, dar și la soluțiile tehnice și de design, posibilitatea de a folosi sisteme speciale de ferestre din profil Rehau. Juriu competent a apreciat facilitățile noastre, și ne-a acordat al 3 și a 4 locuri în competiție. Ar trebui remarcat faptul că în concurs au fost implicate 28 de obiecte alor diferiți parteneri REHAU.

Calitatea lucrărilor în comparație cu anii precedenți a crescut. Printre obiectele prezentate pentru concurs, există multe, care sunt deosebite. Acestea obiecte au și primit premiile mari.

Vă prezentăm cu mândrie obiectele noastre care au obținut premii!

Acest articol a fost publicat în Noutăți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *