Plase anti țînțari pentru ferestre și uși termopan

Cu toții știm cât e de deranjant într-o seară caldă de vara, să nu deschidem geamul ca să nu intre în casă țânțari, musculițe, albine și alte vietăți zburătoare, care ne tulbură liniștea.
Plasele împotriva țânțarilor aplicate ferestrelor termopan sunt modul principal prin care vei reuși să te bucuri liniștit și fără a fi deranjat în serile calde, de zgomotul și înțepăturile insectelor. Folosind plasele vei putea sta într-un spațiu bine aerisit fiind în același timp protejat.

Pentru ca liniștea și satisfacția clienților este pe primul loc pentru noi, îți oferim plase anti-insecte de cea mai bună calitate!

TIPURI DE PLASE ANTI-INSECTE

Compania Plastal oferă următoarele tipuri de plase anti-insecte:

1. Plase împotriva insectelor – fixe

Plasele fixe împotriva insectelor sunt fixate pe un cadru metalic din profil de aluminiu și sunt prinse cu ajutorul unor cleme din PVC. Plasele prinse cu cleme sunt fixe, nu se pot deschide.Demontarea plasei se poate face ușor și nu necesita pregătire de specialitate, fiind la îndemîna oricui.

Rama care încadrează plasa garantează o închidere perfectă pe cotele ferestrei.

2. Plase împotriva insectelor – pe balamale

Plasele împotriva insectelor pe balamale sunt fixate pe un cadru metalic din profile de aluminiu prevăzut cu balamale, permițînd deschiderea batantă în exteriorul geamului. Fixarea se face cu un sistem de închidere fiabil, acționat din interior cu un mîner cu design plăcut.

3. Plase împotriva insectelor – rulou

Plasele împotriva insectelor tip rulou sunt varianta cea mai moderna de plase. Aceste variante de plasa împotriva insectelor se pot monta și la ferestrele geam termopan mai greu accesibile, pentru că acționarea lor se face prin intermediul unui șnur, ceea ce înseamnă un mod de utilizare facil si lipsit de pericolul accidentarilor.

Ghidajele și caseta sunt construite în așa mod încât nu afectează foarte mult estetica tîmplăriei.

 

Plasele împotriva insectelor sunt foarte rezistente datorită fibrei de sticle din care sunt confecționate. Sunt soluția perfectă pentru a proteja locuința ta.

Acest articol a fost publicat în Noutăți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *