Criterii de selecție a ferestrelor PVC

La fel ca oamenii, și spațiile au nevoi diferite!

De la rezistență și manevrabilitate, siguranță împotriva efracției și izolare termică și fonică, profilele ferestrelor și ușilor tale oferă eficiența și confortul de care orice spațiu are nevoie.

Investiția în tâmplăria PVC este pe termen lung. Deși există o paletă largă de oferte, prețul de achiziție nu ar trebui să fie cel mai important criteriu de selecție, ci economiile de exploatare, precum costurile cu încălzirea, reparațiile sau riscurile de efracție.

Pe piață există numeroase modele de ferestre și uși PVC. Deci, cum știi care sunt modelele potrivite pentru nevoile spațiului tău? Simplu!

Cele mai importante criterii de selecție a ferestrelor și ușilor PVC

Dacă te afli în situația de a achiziționa produse de tâmplărie, ține cont că un profil de înaltă calitate este unitar, respectând toate criteriile tehnice necesare, astfel aducând economii pe termen lung. Iată, așadar, care sunt cele trei criterii relevante de selecție pentru tâmplăria ta:

  1. Sticla. Reprezintă aproximativ 90% din suprafața unui panou de tâmplărie. Cu cât lățimea constructivă a sticlei este mai mare, cu atât crește capacitatea de izolare termică și fonică a ferestrei. Astfel, ține cont că aportul la îmbunătățirea izolării nu depinde în mod direct de numărul de camere al unui profil, ci dimensiunile pachetelor de sticlă folosite. De asemenea, cu cât coeficientul de transfer al pachetului de sticlă este mai mic, cu atât fereastra va fi mai eficientă din punct de vedere energetic.
  2. Rama. Este baza de susținere pentru panoul de sticlă. De aceea, trebuie să fie solidă, pentru a te bucura de toate avantajele tâmplăriei tale. Ramele din PVC sunt armate cu material metalic pentru a oferi stabilitate, durabilitate și protecție sporită.
  3. Feroneria. Include elemente precum balamale, mânere, broaște, armături, conectori, puncte de închidere. Pentru că fiecare detaliu al utilizării ferestrelor și ușilor tale contează, este necesar să acorzi atenție materialelor care intră în compoziția elementelor de feronerie. Asigură-te că aceste componente sunt de înaltă calitate, rezistente la uzură, sigure și durabile.

Odată ce ai ținut cont de aceste criterii, primul pas în alegerea corectă a tâmplăriei a fost făcut. Te felicităm pentru interesul acordat acestui subiect și îți dorim să te bucuri de toate beneficiile funcționării optime a tâmplăriei tale.

Acest articol a fost publicat în Noutăți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *