Echipa

Dacă vrei să te dezvolți rapid, muncește singur.

Dacă vrei să obții un succes impunător, lucrează în echipă!

În munca pe care o facem zi de zi, eforturile se transformă în rezultate doar datorită echipei.

Credem în oameni, în puterea lor de a învăța și a progresa. Suntem o echipă care înțelege ce înseamnă grija pentru client și servim interesele acestuia.

Noi, oamenii, suntem cei care definim Compania Plastal prin dedicația și pasiunea pentru meseria noastră. Suntem puternici, spunem lucrurilor pe nume, ne motivează provocările și suntem animați în permaneță de obsesia pentru performanță.

Specialiștii companiei noastre sunt profesioniști calificați și receptivi la toate solicitările și dorințele fiecărui client, dispundând de o experiență vastă în producere, în implementarea proiectelor inovatoare din domeniul ferestrelor și ușilor PVC.

Dorința de a mulțumi fiecare client ne ghidează în activitatea zilnică. Indiferent de cerințe, suntem mereu pregătiți să răspundem prompt nevoilor.

Fiecare manager Plastal oferă soluții personalizate, simple și fiabile pentru căminul fiecărui client. Suntem alături în fiecare etapă, de la alegerea ușilor și ferestrelor din PVC potrivite și până la fabricarea și montarea acestora.

Știm că exigențele clienților noștri se traduc prin confort, calitate superioară și rezistență în timp. De aceea, folosim materiale și tehnologii de ultimă generație pentru realizarea unor produse din PVC de neegalat.

Relația cu fiecare client este importantă pentru noi. Muncim întotdeauna pentru a ne duce la bun sfârșit promisiunile. Suntem convinși că onestitatea stă la baza colaborărilor de lungă durată și este cheia care ne ghidează către inimile și casele cât mai multor moldoveni.