Despre noi

Istoria Companiei Plastal începe în anul 2004 pe piața de ferestre și uși a Republicii Moldova. În acest timp Compania a reușit să satisfacă nevoile clienților, creând o echipă de profesioniști orientați către inovație și performanță. A investit permanent în  tehnologii moderne de producție care au garantat un nivel de calitate și precizie în fiecare produs livrat către clienți.

  Odată cu creșterea cerințelor tehnice, adaptându-se la proiectele tot mai contemporane și răsfățate cu design complex, compania Plastal face un pas radical în istoria sa. În  anul 2007 începe colaborarea cu un nou furnizor, producătorul german de profile – REHAU. Tot în această perioadă de timp, compania importă mașini și utilaje de producere din Germania, în scopul creșterii atât a calității produselor cât și a productivității activității întreprinderii. 

  În vara anului 2008 are loc deschiderea unei noi secții de producere dotată cu o linie automată de producere modernă de ultima generație de origine germană. Compania investește în excelență și întrece așteptările clienților oferind cele mai bune soluții la cele mai bune prețuri pentru ferestre și uși. 

   Colaborarea cu clienții noștri se bazează pe relațiile umane oneste. Echipa Plastal depune zi de zi efort pentru a face toate aceste relații pline de cele mai luminoase emoții.

Valorile companiei

Grijă

La baza filozofiei noastre stă iubirea față de oameni. Puteți conta întotdeauna pe suport, înțelegere și respect.

Responsabilitate

În executarea comenzii tindem să oferim mai mult decât vă așteptați. Cheia succesului companiei noastre este atenția la detalii.

Încredere

Noi facem tot posibilul pentru a satisface așteptările dumneavoastră, 54% din clientii revin la noi din nou și 94% sunt dispuși să ne recomande prietenilor lor.

Individualitate

Abordăm clienții individual, suntem receptivi la toate solicitările și dorințele fiecăruia, iar orice comandă este o istorie unică pe care o trăim împreună cu Dvs.

11 motive de ce trebuie să ne alegeți pe noi

 1. Companie sigură- peste 16 ani de experiență
 2. Lucrăm pe tot teritoriul Republicii Moldova
 3. Tehnologii avansate de producere
 4. Competența personalului – consultanță + proiect de design
 5. Sistemul german de profil REHAU
 6. Energoeficiență cu geam termopan Crown Glass
 7. Feronerie europeană SIGIENIA
 8. Livrarea produselor pe autovehicule special echipate
 9. Montare profesională
 10. Oferim garanție și post garanție
 11. Relații cu clienții pe termen lung