Sticlă termopan

Geam – una dintre cele mai importante elemente ale ferestrei, prin urmare alegerea lor ar trebui să fie abordate în mod serios. Daca nu vreți să vă dezamăgiți de noile geamuri pvc, Vă putem ajuta să faceți alegerea cea mai optimă bazată pe cerințele și dorințele dumneavoastră.

Termopanele îndeplinesc următoarele criterii: izolație termică, protecție de solare, securitate, atenuarea zgomotului.Termopanele cu izolație termică se realizează prin depunerea unui strat (Low-e) de materiale de origine metalica pe o sticlă clară. Datorită acestui fapt semnificativ se reduce conductivitatea termică a construcției transparente și o mare parte a energiei termice se reflectă în interiorul încăperii.

Atunci când se introduce intre foile de sticlă de geam termopan un gaz precum Argon-ul caracteristicele se îmbunătățesc.Geam termopan Solar Protect este format din două sau mai multe foi de sticlă, din care una este colorată în masă sau reflectorizantă. O astfel de sticlă reduce aportul de căldură solară și protejează impotriva luminii orbitoare.

Gemurile termopan Clima Control eficient combină așa caracteristici ca eficiența termică și control solar. Dublu efect este realizat prin folosirea termopanului în construcția de sticlă cu proprietăți combinate.

Pentru a îmbunătăți caracteristicile de securitate în termopan se aplică sticla stratificată Triplex. Atunci când se utilizează Triplex semnificativ crește puterea de impact și rezistența la încovoiere.

La geamurile termopan cu proprietăți de izolare fonică se aplică Triplex acustic. Spre deosebire de Triplex obișnuit în acustic se utilizează un strat PVB special.

Să examinăm câteva opțiuni:

Opțiunea 1

Încălzire centrală în apartament și ferestrele vechi fac față chiar și în cele mai severe înghețuri. Ferestrele Dvs nu sunt situate pe partea însorită și nu este suportabilă căldura soarelui vara. Cu toate acestea, sub fereastra este o stradă aglomerată, și doriți pentru a minimiza zgomotul.

Pentru aceste scopuri vă propunem geamuri pvc  cu izolare fonică. Pentru a îmbunătăți izolarea fonică vă recomandăm geam stratificat de izolare acustică Sound Protect ce se compune din două sau mai multe foi de sticlă.

Pentru cei care doresc pentru a obține un efect mai mare, posibil să se utilizeze sticlă asamblate cu ajutorul unui sau mai multor FILME ACUSTICE de butiral de polivinil (PVB).

Opțiunea 2

Problema zgomotului nu-i actuală, dar doriți să obțineți bune rezultate în privința minimalizării pierderilor de energie. Este foarte important pentru case cu căldură autonomă și vile.

Aceste produce sunt realizate prin depunerea unui strat (Low-e) de materiale de origine metalică pe o sticlă clară. De asemenea, vă putem oferi geamuri pvc cu ramă “caldă” din plastic.

Din acest motiv, este posibil să se evite înghețarea sticlei în zonele marginale, suplementar va crește și mai mult izolarea.

De asemenea creșterea minimalizării pierderilor termice se poate introduce între foile de sticlă un gaz rar precum Argon-ul sau Kripton-ul.

Opțiunea 3

La procurarea ferestrelor noi trebuie să vă bucurați de confort și eficiență maximă. Trebuie să luați în considerare următorii factori: izolare fonică, izolare termică, precum și protecția obiectelor din cameră de razele solare (draperiile, tapetele, pozele, etc.). Pentru a satisface aceste cerințe, vă putem oferi geamuri PVC cu ferestre multiple.

Termopanul Clima Control este destinat utilizării în dublu vitraj.

Iarna: Izolația termică a unui dublu vitraj care incorporează sticla PLANITHERM 4S, este de 3 ori mai mare decît cea a unui vitraj obișnuit (coeficientul U poate ajunge la 1,1 W/ m2K fata de 2,9 W/m2K in cazul unui dublu vitraj obișnuit).

Vara: Clima Control 4S transmite spre interior de 2 ori mai putina energie solară.