Plase împotriva insectelor

Sisteme de protecție împotriva insectelor

Sistemele de plase împotriva insectelor reprezintă accesoriul necesar pentru tîmplăria dumneavoastră, oferindu-vă o protecție de calitate împotriva insectelor. Astfel, puteți dormi liniștiți cu ferestrele deschise, în același timp realizîndu-se și aerisirea necesară a încăperii.

Plasele de insecte se manevrează și se întrețin ușor și nu presupun costuri ridicate.

Din punct de vedere constructiv si al designului se pot realiza:

 • Plase împotriva insectelor – fixe

  Plasele fixe împotriva insectelor sunt fixate pe un cadru metalic din profil de aluminiu și sunt prinse cu ajutorul unor cleme din PVC. Plasele prinse cu cleme sunt fixe, nu se pot deschide.Demontarea plasei se poate face ușor și nu necesita pregătire de specialitate, fiind la îndemîna oricui.

  Rama care încadrează plasa garantează o închidere perfectă pe cotele ferestrei.

 • Plase împotriva insectelor – pe balamale

  Plasele împotriva insectelor pe balamale sunt fixate pe un cadru metalic din profile de aluminiu prevăzut cu balamale, permițînd deschiderea batantă în exteriorul geamului. Fixarea se face cu un sistem de închidere fiabil, acționat din interior cu un mîner cu design plăcut.

 • Plase împotriva insectelor – rulou

  Plasele împotriva insectelor tip rulou sunt varianta cea mai moderna de plase. Aceste variante de plasa împotriva insectelor se pot monta și la ferestrele geam termopan mai greu accesibile, pentru că acționarea lor se face prin intermediul unui șnur, ceea ce înseamnă un mod de utilizare facil si lipsit de pericolul accidentarilor.

  Ghidajele și caseta sunt astfel construite încît nu afectează foarte mult estetica tîmplăriei.