Paletar de culori pentru Ferestre PVC

Pe lângă rezistență și siguranță, aspectul este un element foarte important atunci când vine vorba de armonia, confortul și valoarea generală a locuinței.

Alături de designul ferestrelor, culoarea profilelor PVC este cea care îmbunătățește atât aspectul exterior al casei, cât și pe cel interior, ajutând la conturarea atmosferei ideale în funcție de stilul ales.

Plastal îți pune la dispoziție o gamă variată de culori pe care le poți alege pentru ferestrele din PVC cu geam termoizolant.

Astfel te vei asigura de faptul că acestea vor fi în ton coloristic cu mobilierul și decorațiunile alese pentru locuința ta, având libertatea de a combina nuanțe diversificate de culori, în funcție de preferințe.

Pe lângă multiplele variante de culori ce pot fi utilizate pentru profilele PVC ale ferestrei, poți alege și culori în stilul imitațiilor de lemn, în diverse variante, dacă ești iubitor al stilului clasic.

În plus, poți opta fie pentru aceeași culoare a profilului, atât pentru exteriorul ferestrei, cât și pentru interiorul acesteia, fie pentru culori diferite, în funcție de stilul locuinței tale.

Culori disponibile pentru Ferestrele termoizolante din PVC

Macore

Anthrazitgrau SFTN

Cream White

Creme matt SFTN

Brillantweiss

Sheffield Oak light

AnTeak

Metbrush Silver

Metbrush Anthrazitgrau

Grau

Eiche Hell

Eiche Natur

Golden Oak

Eiche Dunkel

Nussbaum V

Sapeli

Anthracite grey

Schokobraun 8875

Schwarzbraun 8518

Weissbach Eiche VLF