Greșeala 1️⃣ Orientarea doar după preț

Nu economisi pe calitate, pentru că ferestrele și ușile sunt o parte a locuinţei tale, iar casa este un obiect nu pentru o zi sau un an, ci pentru decenii. Nu uita că a reface ceva întotdeauna este mai scump, mai problematic și cu multă energie negativă!

Montaj Termopane – Enes.roGreșeala 2️⃣Instalarea ferestrelor de sinestătător

Refuzarea montajului este recomandabilă doar atunci când ai un specialist în domeniu care ți-ar putea monta profesionist. Orice greșeală făcută în momentul montării duce la o izolare fonică și termică mai scăzută.

Greșeala 3️⃣ Sticla energoeficientă nu este necesară

Instalarea unei sticle simple duce la câteva probleme pe viitor: apariția condensului, pierderi mari de căldură în cameră (90% din geam o constituie sticla), pătrunderea excesivă a luminii pe timp de vară, provoacă năduh în casă și un discomfort fără precedent.

Greșeala 4️⃣ Lispa informațiilor despre producător și materie primă

Ferestre PVC

Este foarte important să știi cine e producătorul și în ce condiții sunt create ferestrele. Compania Plastal deține propria fabrică de producere, este  partener autorizat al producătorului german de profile Rehau și utilizează doar feronerie Siegenia.

Greșeala 5️⃣ Lipsa garanției

În cazul apariției defecțiunilor sau dacă însuși se văd semne ale calității proaste, lipsa unei garanții prevăzute prin contractul cu ștampilă umedă oferit la mână te va impune să suporți cheltuielile de reparație unor meșteri individuali din buzunarul propriu.

Ia decizii înțelepte pentru viitorul casei tale!

Pentru o consultație GRATUITĂ, apelează-ne 0 800 777 00