Reparație și Upgrade

Compania Plastal oferă servicii, cum ar fi reglarea ferestrelor din plastic, diagnosticare lor, servicii de întreținere și reparații! Dacă doriți pentru a rezolva problemele legate de insecte, dacă aveți nevoie de o reparație a ferestrelor plastice care nu se mai închid sau să le modernizați, trebuie doar să ne contactați sau să lăsați o cerere. Și vă vom ajuta.

Reparația  ferestrelor – Îmbunătățirea siguranței

INSTALARE SISTEMULUI ANTIFURT

Dotarea cu  accesorii suplimentare pentru ferestre cu clasa de WK1/AhS и WK2 KF putem crește protecția împotriva accesului neautorizat în locuințe. Conform statisticilor, în cele mai multe cazuri, hoții abandonează planurile lor de a fura cînd se întâlnesc cu rezistență sub formă de elemente de protecție antifurt. Ei se tem de pierderea de timp și de zgomot posibil. În Europa există o clasificare definit de grade de protecție în funcție de momentul în care fereastra sau ușa  poate rezista tentativei de a fi deschisă neautorizat. Compania „Plastal» este gata să ofere instalarea accesoriilor antiefracție cu clasa de protecție WK1/AhS и WK2 KF folosind feroneria Siegenia Titan AF și Favorit SI-LINE. Sistem în care bolţurile cap-ciupercă asigură un grad ridicat de siguranţă.

Feroneria blochează panta cercevelei atunci când fereastra este deschisă. Chiar dacă copilul DVS întîmplător va uita de acest lucru feroneria TITAN AF va permite schimbarea poziției ferestrei numai atunci cînd cerceveaua va fi lipită de sistem. Nu vă deranjați-ferestrele noastre vor avea grijă de ele.

Adăugarea accesoriilor speciale, aveți posibilitatea să îmbunătățiți funcționalitatea ferestrelor și ușilor puteți obține:

 • Căldură și atenuarea zgomotului
  Cu feroneria TITAN AF o să uitați de frigul crîncen al iernii și de zgomotul de afară. Șapte puncte de închidere asigură o închidere excelentă a geamurilor noi, consolidînd gradul de hidro – și termoizolare.
  Lăsați-vă copleșit de atmosfera de liniște din casă, fără a vă preocupa ce se petrece după fereastră.
 • Mecanism de acționare incorectă.
  Feroneria blochează panta cercevelei atunci când fereastra este deschisă. Chiar dacă copilul DVS întîmplător va uita de acest lucru feroneria TITAN AF va permite schimbarea poziției ferestrei numai atunci cînd cerceveaua va fi lipită de sistem. Nu vă deranjați-ferestrele noastre vor avea grijă de ele.
 • Aerisire în orice timp al anului
  Nu suportați incomodități? Alegezi ferestre corecte. TITAN AF propune posibilitatea de integrare perfectă a sistemelor de ventilaţie ( absorbţie, fum si căldură) şi aerisire.
  Sistem micro-ventilație.
  Sistem ce permite modul de aerisire economic prin poziționarea mînerului la un anumit grad;
  Ventilație în trepte.
  Reglarea în trepte se face prin intermediul celor 2 module distincte, cu clapete de reglaj de greutăți diferite, pentru domenii diferite ale forței vîntului. La viteze mai mari ale vîntului din exterior, clapetele se închid. Dacă se reduce presiunea creata de vînt, clapetele se deschid, permițînd alimentarea cu aer proaspăt.
  Iarna – vara.
  Sistem care permite iarna colțul unghiului mai mic, vara mai mare.Savurați aer proaspăt în orice timp al anului.

Economie stabilitate +luminozitate optimă este un termopan multifuncțional care iarna va menține căldura în casă și vara va da o protecție de căldură și soare.
Vă este importante: izolație fonică, izolare termică, precum și ați dori ca obiectele din camera (draperiile, tapet, imagini, etc.), pe cât posibil să fie protejate de expunerea la soare.

Pentru a satisface aceste cerințe, vă putem oferi geam termopan cu ferestre multiple. Termopan Clima Control este destinat utilizării în dublu vitraj. Iarna: Izolația termică a unui dublu vitraj care incorporează sticla PLANITHERM 4S, este de 3 ori mai mare decît cea a unui vitraj obișnuit (coeficientul U poate ajunge la 1,1 W/ m2K fata de 2,9 W/m2K in cazul unui dublu vitraj obișnuit). Vara: Clima Control 4S transmite spre interior de 2 ori mai putina energie solară.

Nimeni nu ridică întrebarea, de ce automobilele au nevoie de deservire tehnică? Toată lumea știe că acest produs trebuie deservit tehnic pentru o funcționalitate normală. Ferestre sunt mai puțin exigent în acest plan, dar, cu toate acestea, de două ori pe an e necesar de a efectua măsuri preventive de întreținere.

Astfel, garniturile trebuie unse cu uleiuri speciale. In caz contrar, cauciucul va îmbătrîni prematur, va căpăta rigiditate și nu va mai etanșa corespunzător, lăsînd atît apa cît și curenții de aer să pătrundă în încăpere.
Feroneria trebuie gresată periodic, pentru a evita griparea. Praful și mizeria depusă pe mecanisme poate contribui decisiv la defectarea prematură a elementelor active.