Fabrica Plastal este în căutare pentru colaborarea cu designeri și arhitecți pentru a crea  proiecte neobișnuite.
Suntem foarte mîndri că putem face cel puțin o mică parte din proiectele incredibile pe care le  creați.
Știm cum vă bucurați atunci când rezultatul nopților nedormite devine realitate prin prima cărămidă a proiectului, atunci când creștere în sus peretele, cînd există un acoperiș și apar  ferestrele. Și acum casa nu e o imagine de pe ecran, ci este una reală.Ferestrele sunt «Ochii casei»: clasic, dreptunghiular sau rotunjite, sau poate, în formă de picături? Noi vă vom ajuta să alegeți cele mai bune, exclusive sisteme de ferestre și uși cu un vitraliu magnific.

Ce obții de la cooperare?

Compania Plastal oferă un program pentru arhitecți și designeri de la compania REHAU.În arsenalul programului, există un număr de opțiuni avantajoase:

  • Modulul de proiectare a blocurilor de fereastră
  • Modulul de proiectare a blocurilor de fereastră
  • Modul de proiectare a îmbinărilor de deschideri a ferestrelor
  • Modulul calculării energoeficinței

Ce ne face diferiți de alții?

Noi credem că orice cooperare trebuie să fie plăcută și reciproc avantajoasă. Prin urmare, fiecare proiect a designerului sau arhitect va fi examinat individual.

Suntem gata să punem în aplicare orice proiecte oferite de design: culoare și formă, design de  aluminiu, vitralii, loggii, balcoane și sere.

Pentru mai multe detalii despre programul sau oportunității de a beneficia de acesta ne puteți  contacta la linii fierbinte 0780077700