Pentru arhitecți și designeri

Fabrica Plastal este în căutare de designeri și arhitecți pentru colaborare și crearea proiectelor inovative. Sunem deschiși și pregătiți să contribuim la proiectele pe care le creați.

Știm cum vă bucurați atunci când rezultatul nopților nedormite devine realitate prin prima cărămidă a proiectului, atunci când creștere în sus peretele, cînd există un acoperiș și apar  ferestrele. Și acum casa nu e o imagine de pe ecran, ci este una reală.

Ferestrele sunt «Ochii casei»: clasic, dreptunghiular sau rotunjite, sau poate, în formă de picături? Noi vă vom ajuta să alegeți cele mai bune, exclusive sisteme de ferestre și uși cu un vitraliu magnific.

Ce obții de la cooperare?

Compania Plastal oferă un program avantajos pentru arhitecți și designeri. În urma colaborării ve-ți obține o serie de beneficii:

  1. Program de discount special
  2. Proiectarea ferestrelor și ușilor, care include configurația, parametrii tehnici și parametrii fizici (energoeficiența, izolația fonică, antiefracția, etc)
  3. Executarea dimensiunilor finale la obiect și montarea din partea companiei
  4. Manager personal pentru monitorizarea comenzilor

Ce ne face diferiți de alții?

Noi credem că orice cooperare trebuie să fie plăcută și reciproc avantajoasă. Prin urmare, fiecare proiect a designerului sau arhitectului va fi examinat individual.

Suntem gata să punem în aplicare orice proiecte oferite de design: culoare și formă, design de  aluminiu, vitralii, loggii, balcoane și sere.

Pentru mai multe detalii despre oportunități și beneficii  ne puteți  contacta la linia fierbinte 0 800 777 00