
Crearea unui microclimat favorabil în bucătărie este o provocare, deoarece bucătăria se caracterizează prin umiditate ridicată și schimbări bruște de temperatură.
Alegerea unei ferestre include mai multe componente printre care este necesar să se nmenționăm cele principale:
Profil
- adâncimea constructivă nu mai mică de 70 mm
- numărul de camere 5 și mai mult
- absența impurităților nocive în compoziția chimică a profilului

Termopan
- cu două camere
- energoeficient

Feronerie
- Deschidere dublă – oscilo-batantă
- poziție suplimentară la deschidere – microventilare

Se recomandă echiparea imediată a ferestrei cu o plasă împotriva insectelor pentru a vă salva de insecte enervante în timpul verii.
Având în vedere aceste reguli simple atunci când alegeți o fereastră la bucătărie – veți crea un microclimat sănătos și ve-ți putea evita problemele majore cum ar fi condensarea, mucegaiul și aerul greu în încăpere.
De asemenea, este important să nu neglijați de montare profesionistă. Numai o fereastră corect montată este produsul final!