Crearea unui microclimat favorabil în bucătărie este o provocare, deoarece bucătăria se caracterizează prin umiditate ridicată și schimbări bruște de temperatură.

Alegerea unei ferestre include mai multe componente printre care este necesar să se nmenționăm cele principale:

  • Profil

– adâncimea constructivă nu mai mică de 70 mm

– numărul de camere 5 și mai mult

– absența impurităților nocive în compoziția chimică a profilului

  • Termopan

– cu două camere

– energoeficient

  • Feronerie

– Deschidere dublă – oscilo-batantă

– poziție suplimentară la deschidere – microventilare

Se recomandă echiparea imediată a ferestrei cu o plasă împotriva insectelor pentru a vă salva de insecte enervante în timpul verii.

Având în vedere aceste reguli simple atunci când alegeți o fereastră la bucătărie – veți crea un microclimat sănătos și ve-ți putea evita problemele majore cum ar fi condensarea, mucegaiul și aerul greu în încăpere.

De asemenea, este important să nu neglijați de montare profesionistă. Numai o fereastră corect montată este produsul final!